10 jaar iPhone

In 2007 veranderde Apple de wereld van de smartphones met een revolutionair nieuw product dat de nieuwe benchmark werd voor alle nieuwe telefoons sinds die tijd. Rene Ritchie van iMore besteedde er vandaag aandacht aan in zijn dagelijkse podcast Vector: https://www.imore.com/10-years-later-evangelizing-original-iphone

In de podcast is hij in gesprek met Matt Drance, een voormalig Apple-medewerker met de functie van ‘evangelist’. De podcast geeft enkele interessante inkijkjes in de begindagen van de iPhone.

Het bracht mij ertoe om (voor de zoveelste keer) de Keynote van Steve Jobs weer te zien. Het verveelt nooit. De opbouw en inhoud van zijn introductie is fenomenaal! ‘An iPod, a phone and an internet communicator; You get it! These are not three separate devices.. It’s one device’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.